HMB & CREATINE SYNERGY

39.00 inc VAT

Συμπλήρωμα υψηλής απόδοσης με κρεατίνη, HMB & ριβόζη

Αυξημένη ισχύ σε επαναλαμβανόμενες προσπάθειες υψηλής έντασης και υψηλής ταχύτητας

Υποστηρίζει ανάκτηση

Για φιλόδοξους αθλητές δύναμης και αντοχής

Σε απόθεμα

Περιγραφή

Το HMB & CREATINE SYNERGY από την Sponser® είναι ένα συμπλήρωμα υψηλής απόδοσης για φιλόδοξους αθλητές.

Το συμπλήρωμα διατροφής σε σκόνη περιέχει HMB, κρεατίνη και ριβόζη και παρέχει δοσολογίες αποδεδειγμένες από τη μελέτη.

Το HMB & CREATINE SYNERGY συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της αυξημένης ταχύτητας και της αναερόβιας απόδοσης με βελτιωμένη ανάκτηση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Η κρεατίνη αυξάνει την παραγωγή εκρηκτικής ισχύος κατά τη διάρκεια βραχυπρόθεσμης, υψηλής έντασης άσκησης. Η κρεατίνη χρησιμοποιείται κυρίως ως ενεργειακό υπόστρωμα σε αναερόβιες και γαλακτικές προπονήσεις, για παράδειγμα στον αθλητισμό (σπριντ, αγωνίσματα ρίψης), κολύμβηση ή κωπηλασία, καθώς και πολεμικές τέχνες, στην ανάπτυξη μυών και δύναμης. Εκτός από την άμεση επίδραση στη βελτιωμένη απόδοση στον αγώνα, αυτό επιτρέπει φυσικά και εντατικότερη προπόνηση και συνεπώς προωθεί έμμεσα τη μελλοντική απόδοση στον αγώνα.

Το HMB (συντομογραφία για β-υδροξυ-β-μεθυλβουτυρικό) είναι ένα μεταβολικό προϊόν του αμινοξέος L-λευκίνης και επομένως εκπληρώνει παρόμοια λειτουργία στον αντι-καταβολικό μεταβολισμό (συντήρηση μυών). Η συντήρηση των μυών παίζει καθοριστικό ρόλο, ειδικά μετά από τραυματισμούς που σχετίζονται με αθλήματα και ταυτόχρονη ανάπαυση στο κρεβάτι. Σε αντίθεση με την πρωτεΐνη, ωστόσο, το HMB δεν θεωρείται αναβολικό σε λειτουργία.

Λόγω των διαφορετικών μηχανισμών δράσης τους, η κρεατίνη και το HMB αλληλοσυμπληρώνονται ιδανικά με συνεργιστικό τρόπο, τόσο ως προς τη βελτίωση της απόδοσης στην εύρος αναερόβια απόδοση όσο και ως προς την προώθηση της ανάκαμψης, όπως έχει αποδειχθεί σε πρόσφατες μελέτες.
Σε μια πρόσφατη μελέτη (Fernández-Landa, 2020a) οι ελίτ κωπηλάτες ολοκλήρωσαν μια δοκιμή επιπέδου γαλακτικού στο εργόμετρο κωπηλασίας. Μετά από 10 εβδομάδες λήψης κρεατίνης, HMB, κρεατίνης + HMB ή εικονικού φαρμάκου, αποδείχθηκε ότι η συνδυασμένη πρόσληψη κρεατίνης και HMB είχε ως αποτέλεσμα μια επιπλέον συνεργική βελτίωση της απόδοσης όχι μόνο σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο, αλλά και σε σύγκριση με τις δύο ομάδες μεμονωμένων συμπληρωμάτων (στο αναερόβιο κατώφλι, γαλακτικό 4 mmol / L και 8 mmol / L).

Εκτός από αυτές τις παραμέτρους απόδοσης, τόσο τα αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης όσο και τα χαμηλότερα επίπεδα κορτιζόλης θα μπορούσαν να αποδειχθούν στους αθλητές που πήραν το συμπλήρωμα. Αυτό επιβεβαιώνει τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα της κρεατίνης και του HMB στην ανάκαμψη. Είναι ενδιαφέρον, ωστόσο, ότι επίσης σε σχέση με αυτές τις παραμέτρους, τα δύο συμπληρώματα αλληλοσυμπληρώνονται μεταξύ τους (Fernández-Landa, 2020b)

Για να ολοκληρώσουμε, το HMB & CREATINE SYNERGY περιέχει επίσης ριβόζη και ασβέστιο. Η ριβόζη είναι η λεγόμενη κατασκευαστική ζάχαρη και έχει τη λειτουργία της π.χ. στη δομή του RNA και του DNA μας, αλλά και στο σχηματισμό και αποθήκευση του ATP. Η ATP, ως φορέας ενέργειας, συνδέεται στενά με τη λειτουργία και την επίδραση της κρεατίνης. Τέλος, το ασβέστιο συμβάλλει επίσης στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και στον μεταβολισμό της ενέργειας.

Εφαρμογή & Προετοιμασία

Προετοιμασία
Προσθέστε 2 x 1 κουταλιά καθημερινά σε ποτά, κουνήματα ή άλλα τρόφιμα. Ιδανικά χωρισμένο σε 2 μερίδες, τις ημέρες προπόνησης πριν και μετά την άσκηση.

Εφαρμογή
Για να επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα της κρεατίνης, είναι απαραίτητο να λαμβάνετε 3 g την ημέρα. Αυτή η ποσότητα περιλαμβάνεται στη συνιστώμενη ημερήσια δόση (8 g).

Συστατικά

ẞ-υδροξυ-ẞ-μεθυλβουτυρικό ασβέστιο 2 (HMB), μονοϋδρική κρεατίνη 1, ριβόζη 10%.
καταγωγή: 1 ΕΕ, 2 εκτός ΕΕ

Αυτό το προϊόν είναι vegan.

Διατροφικές Αξίες

Ανά ημερήσια δόση: 8 g (»2 ML **)
HMB 3.0 g
Κρεατίνη 3.0 g
Ασβέστιο 65%* 520 mg

*NRV, nutrient reference values
**Messlöffel/mesurettes/scoops

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 320 g

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “HMB & CREATINE SYNERGY”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *